Over ons

Over ons


Onze groepspraktijk vormt al vele jaren een gevestigde waarde. 
Ontdek onze praktijk en ons team

ONZE PRAKTIJK

 
Al meer dan 40 jaar staat onze praktijk voor kwaliteit en vertrouwen.
In 1979 begon Marc van Aerde de praktijk op de huidige locatie. Door al zijn opgedane ervaring  en kennis  zette Marc  de praktijk op de kaart in Deurne en omstreken.   Met de versterking van Anne Vertongen, Laurence Joossens  Michiel Van de Velde en Stephen Dieltiens is Kinepraktijk Ruggeveld een dynamische praktijk met een breed scala aan specialisaties.

Onze kinesisten  zijn allemaal gekwalificeerd door minstens 1 postgraduaat en blijven zich bijscholen in verscheidene cursussen  en opleidingen om u als patiënt optimaal te kunnen begeleiden.

Alle kinesisten zijn gedeconventioneerd.
Voor meer info, mail naar info@kineruggeveld.be of bel naar 03 324 60 51.


Kinepraktijk Ruggeveld - Kinesist DeurneONZE THERAPEUTEN

 

 

Ons team bestaande uit 5 kinesitherapeuten/manuele therapeuten:

Anne Vertongen


Master in de Kinesitherapie
Manuele therapie
Bekkenbodemtherapie/Post-natale

Kinesist Deurne
Kinesist Deurne
Kinesist

Marc Van Aerde

Master in de Kinesitherapie
Manuele therapie
Gewezen voorzitter:
Belgische associatie manuele therapie

Michiel Van de Velde


Master in de Kinesitherapie
Manuele therapie
Kinesiotaping

Laurence Joossens


Master in de Kinesitherapie

Manuele therapie
Dry needling
Kinesiotaping

Kinesist Deurne

Evelien Dierickx-Visschers


Master in de Kinesitherapie
Manuele therapie


Kinesist Deurne

Mit KeersmaekersMaster in de Kinesitherapie
Manuele therapie
Dry Needling


Anne Vertongen

Anne studeerde in 2013 af als Kinesiste aan de Universiteit Antwerpen  en behaalde zo haar Master in de Kinesitherapie. Daaropvolgend behaalde ze ook haar Postgraduaat Manuele therapie, ook aan de Universiteit Antwerpen.
In 2020 specialiseerde ze zich in de behandeling van
Neurologische aandoeningen zoals Parkinson, en gaat ze volgend jaar starten met haar Postgraduaat Bekkenbodemtherapie - Pelvische Reëducatie.
Elke dag staat Anne klaar om haar patiënten met de nodige energie en passie te behandelen: zorg en kwaliteit voor de patiënt staat bij haar centraal.
Kinepraktijk Ruggeveld 

Laurence Joossens

In 2018 studeerde Laurence af aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Om zijn kunnen als kinesist verder uit te diepen begon Laurence in 2019 aan een Postgraduaat Manuele therapie.
Naast de postgraduaat rondde hij ook een opleiding als
Dry Needling therapeut af.
Door zijn passie voor Kinesitherapie probeert hij dag in dag uit zijn patiënten optimaal te behandelen en begeleiden.
Kinepraktijk Ruggeveld 

Marc Van Aerde


Marc studeerde in 1979 af aan de KU Leuven als Licentiaat Kinesitherapie en motorische revalidatie. Kort daarop starte hij op de huidige locatie zijn eigen praktijk dewelke  hij deed uitgroeien naar een vaste waarde in de buurt. Naast zijn werk als Kinesitherapeut/Manueel Therapeut was hij ook jaren voorzitter van de Belgische Associatie voor Manuele therapie (BAMT- https://bamt.be/) waar hij gedurende vele jaren  cursussen voor kinesitherapeuten organiseerde en vele nieuwe inzichten en behandelingen  aanleerde.
Marc weet steeds met al de opgedane ervaring zijn patiënten uitmuntend bij te staan.
Kinepraktijk Ruggeveld 

Michiel  Van de Velde

In 2016 rondde Michiel zijn opleiding aan de Universiteit Antwerpen af als Master in de Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen.  Het daarop volgend jaar begon Michiel aan zijn opleiding Postgraduaat Manuele Therapie.  Michiel volgt jaarlijks verscheidene cursussen om therapieën voor zijn patiënten op punt te stellen en zo als kinesist de patiënt zo goed mogelijk te helpen
Kinepraktijk Ruggeveld


Stephen Dieltiens

Stephen rondde in 2020 zijn opleiding Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen af aan de Universiteit Antwerpen. Om zijn patiënten naast de basisopleiding zo volledig mogelijk te kunnen behandelen startte Stephen in 2020 ook de opleiding Osteopathie (https://belgium.osteopathy.academy/nl) .

Een afspraak bij een van onze therapeuten? Bel 03 324 60 51 en we ontvangen u graag snel in onze praktijk.
Kinepraktijk Ruggeveld
Evelien Dierickx-Visschers

Evelien  studeerde in 2022 af als kinesist na het vervolledigen van de richting  Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen.
Dit jaar  begon ze de opleiding Postgraduaat Manuele Therapie, ook aan de Univeriteit Antwerpen.

Een afspraak bij een van onze therapeuten? Bel 03 324 60 51 en we ontvangen u graag snel in onze praktijk.
Kinepraktijk Ruggeveld
PERSONAL TRAINING

 

 

Naast onze 5 kinesitherapeuten/manuele therapeuten heeft Kinepraktijk Ruggeveld ook een personal trainer: Yarno De Leeuw.

Yarno De Leeuw


Personal Trainer
Movement Coach


Personal trainer: Yarno De Leeuw


Mijn naam is Yarno De Leeuw, ik ben sinds September 2021 aan de slag als personal trainer/movement coach. 

 

Nadat ik in Juni 2021 ben afgestudeerd in de richting lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie te Karel de Grote hogeschool Antwerpen, hebben de 'fit-lifestyle microben' mij te pakken. Sedert mijn 16 ben ik gepassioneerd bezig met een gezonde levensstijl en alles daarrond, deze passie over brengen naar anderen is dan ook mijn doel. 

 

Mijn hobby's in het dagelijks leven zijn golf, padel, lopen... en nog vele andere sporten. Maar mijn grootste passie is volleybal, waar ik aan de slag ben bij Interfreight Brabo Antwerpen. 

 

Mijn trainingen zijn gericht op maat van ieder individu, dit wil zeggen dat we focussen op de zogenaamde "weak links". Deze weak links proberen we te achterhalen aan de hand van een screening op de eerste training. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat iedere persoon plezier en voldoening haalt uit de trainingen en dit op een pijnvrije en functionele manier.